Skola hela dagen verkligen.

Hej hej igen ! Nu var det väldigt länge sedan jag skrev här men ska väl försöka skriva lite nu. Kommre inte ens ihåg de snaste jag skrev. Jo livet rullar väl på i vanligt takt nu är det höstlov och det känns väldigt bra. Idag har jag varit i skolan  nästan hela dagen med undantag från 1,5 timme. Jo alltså man vaknade upp i morse som vanligt mitt i en dröm. Vf ska man alltid vakna när man drömmer som bäst ? det är ju då de är kul och sova. Jaja då gick man i alla fall upp och åt frukost och knallade i väg mot skolan. Först hade vi matte. De gick ovanligt segt. Och de är antagligen för att jag är på röda kursen och den är svår och de går de ju inte så bra och då går tiden sakta. Så är de. Sen efter de var de i alla fall sljöd. De är ju faktiskt ganska kul nu när vi får göra vad vi vill. Jag broderar en råtta som jag tror jag ska ge pappa i julklapp. Far fyller år snart också undrar vad man ksa ge han då då ? nån som har nåt tipps ? Efter slöjden var de i alla fall lång lunch. Då åt vi väl först. De var någon fisk grätang. Inte gott så de fick lov att bli fil och tre olika sorts mackor. Jag kunde inte bestämma mig för vilken sort jag ville ha så då sa min kompis att jag skulle ta av alla jag ville ha så då gjorde jag väl de då. Sen gick vi ner till ICA. Köpt choklad gotti gott gott. Och dom andra köpte energi dricka. De är ju rätt gott men folk går ju runt och säger att de innehåller tjur piss så jag vill inte dricka så ofta längre. Efter rasten hade vi typ språk de är inte kul alls. Sen så studier vi förhörde varandra till NO provet som skulle vara lektionen efter. Jag tyckte att jag kunde ganska bra men sen när man väl sitter där nere i NO salen och har provet framför sig, gör första sidan och sedan vänder på bladet och läser frågorna. Ja då är de nå skit svåara frågor som inte ens läraren har snackat om. Så då blev de väl bara att skriva lite svammel på dom och sen sitta där hur länge som hellst med hande uppe i vädret för att läraren typ inte ser en bara går till alla andra som räcker upp den i de blå. Efter de hade vi i alla fall engelska med Ralf. De gick väl bra. Sen så var den att gå hem, äta, fixa sig lite och sen tillbaka till skolan igen. Du undrar varför ? Jo de var öppet hus idag. Hela skolan full proppad med folk så de knappt går och röra sig men men. Vi hade först en halv timmes NO. Göra nån dum labb som man inte fattade meningen med. Sen kvarts rast. Så engelska med Ralf. Rätt skojj. Kvarts rast igen och så SO. VI fick göra nått grejjs om canada inte alls kul. Sedan efter de fick man i alla fall gå hem.

Imon ska jag på disco tror jag. Om inte mina jädra kompisar ballar ur. Jag, Julle, Ylvis, Pontare, Ankon och kanske Z.
Ankon är bra dum i huvett asså javla bitch om man får säga så. Men jo de var så att förra veckan frågade Julle mig om jag ville hänga med till coz på fredag och självklart ville jag de. Så frågade hon Ylvis och Z. Sen i skolan så frågade jag och Julle om Ankon också ville hänga med och de ville hon. Men då sa vi att du lär nog fixa skjuts själv för jag har fullt. Så sa Julle. Då sa väl Ankon varför har du fullt då ? Vilka åker med dig ? Då sa vi att de var jag J och Y kanske Z han hade vi lixom inte fått nåt direkt svar av. Så snackar vi väl inte så mkt mer om de också sen idag på MSN så frågar Julle skulle du med till coz imon eller och då säger jäveln att hon itne vet att hon inte kan om hon inte får åka med oss. Och sen lite senare så säger hon aa men jag ksa inte me. Du verkar ju välja Z före mig fattar du inte hur jag kännre mig då. Också håller hon på sådär och Julle verkligen försöker att få med henne så slutar  de med att hon skriver: Men jag ska inte md imon fatta de jag har annat för mig ha de så kul för de kommer i alla fall jag och ha. Så bara sticker hon och Julle blir jätte ledsen lixom som att det är hennes fel att de bara får plats 5 personer i en vanlig bil. Men men  de ordnar sig väl till slut de där med så nu verkar de som att vi ska till coz imon i alla fall Jag, Julle och Ylvis. Ankon sa att hon ville med så de blir väl hon med då och så Pontare kanske hänger på och Z vi får se hur de blir. Men nu ska jag inte skriva mer just nu skriver nog på lördag igen. Hare gött tills dess !!


Idag

Tjoosan !

Idag är de fredag. De var en lika seeg fredag som de brukar vara. Men SO:n var faktiskt kul idag. Vi fick hålla på att slå upp i kartbok. På bilden satt jag och två kompisar och snackade. Då sa plötsligt min ena kompis:
-Vill ni ha halloween fest med mig ?
Till en början tyckte jag de lät riktigt bra och sådär. Men sen började min kompisar att dra med en massa killar i hela grejjen och då blev jag mer osäker. Visst skulle de var akul med en fest men jag vill lixom inte var med och ordna allt bara bli bjuden. Och allvarligt vi går i åttan. Har man halloween fest då ? Nej man har nog inte de nej. En vanlig fest skulle väl vara kul men inte nåt halloween grejs. Och känn mig enormt störd på en av mina kompisar. För imon ska visst hom gå med Pirja på Rättviks marknad och inte har hon sagt nåt till mig. Jag hatar när hon går bakom ryggen sådär det är lixom inte första gången hon gör de. Och sen då på msn så frågar Adde vill du gå på rättviks marknad med mig i hlegen. Och nej jag vet att jag bara skulle bli ledsen om jag gick med han så då blev det att ta till nödlögn.

Jag hatar verkligen våran idrottslärare. Hon är knäpp i bollen. Säger lixom men det andra laget vann så överlägset så vi slutade att räkna poängen. Men vad då man vill väl ha reda på poängen även om man inte var med i det vinnande laget. Tror jag ska starta en hata Petra klubb. Jag skulle nog få med mej hela klassen i den då för det är verkligen ingen som gillar henne.

Jag läste en bra bok idag också. Lucia svart. Den var faktiskt ritkigt bra. Rekomenderar den till sånna som gillar att läsa om tjejer som har de svårt.

I helgen ska jag bara slappa och ta de lungt känner verkligen att jag behöver de. Måste nog öva lite till matte provet också men men. Bye Bye ha det bra tills nästa gång !


Tre dar

Hejsan !

Har inte skrivit på ett tag nu med det är inte så kul att skriva om man inte vet om man har någon som läser eller ej. Men nu ska jag skriva igen. Det har inte hänt speciellt mycket denna vecka. I tisdags var de fetta.se. Jo de var så att vi hade hemkunskap så fick vi baka vad vi ville. Då bakade jag och en kompis knäckkakor. De var goda. Men de var så att man fick smaka av allas. Så vi åt rull tårta, muffins, kladdkaka och nå andra chokladgrejjer. Asså vi bara proppade i oss så sen efter när vi skulle äta mat så gick de inte att få ner nånting annat än en macka för man kände sig helt fet och uppblåst.

Igår hände inget speciellt. Eller jo jag fick mitt livsförsta handskrivna brev. Visst har jag fått brev förr men bara sånna där tråkiga från banken. Jag har aldrig fått ett skrivet för hand. Så fick jag en tidning också. En Okej. Varför ska Starlet läggas ner de va ju den bästa tidningen. Visst Okej är väl helt okej men de är ju en musik tidning så de står ju inte om så mycket annat där. Asså de är andra gången nåt sånt där händer mig. När jag var liten och verkligen älskade Mumin tidningen ja då ska den läggas ner så att jag ska få Bamse i stället. Men då kunde jag lära mig att börja älska Bamse i stället för Mumin. Men Okej den kommer jag aldrig kunna gilla på samma sätt som jag gillade Starlet.

Idag hade vi fysik prov. De gick super bra. Jag har aldrig känt att de gått så bra på ett prov som jag kände idag. Sen var de väl lite andra tröko ämnen tillexempel engelska. Vi satt där på engelskan. D hade precis fått slutat. Ja dom ska ju sluta före oss nu förtiden. De suger då ska jag och två till från kallasen var själva med Ralf. Jaja vi satt i alla fall där och när de är tjugo minuter fvar på lektioenen så hör man hur det börjar tjuta och brandlarmet är i full gång. De va bara att gå ut då och ställa sig i kylan. Jaja vi slapp i alla fall lite av engelskan de va bra.

Nu upptäckte jag att mina goda popcorna var slut och inte vet jag mer vad jag ska skriva heller. Men det är Fredag imon det är ju bra. Jag skrivar mer då ha de bra ! ha de bra !


RSS 2.0